Video: Percy Jackson i Olimpijci: Serija koja će oduševiti obožavatelje mitologije i fantastike

Serija “Percy Jackson i Olimpijci”, adaptacija istoimenog serijala romana Ricka Riordana, nedavno je premijerno prikazana na Disney+ platformi. Serija prati Percyja Jacksona, tinejdžera koji saznaje da je sin grčkog boga Posejdona. Percy i njegovi prijatelji Annabeth Chase i Grover Underwood moraju se udružiti kako bi spriječili rat između grčkih i rimskih bogova.

Serijalna adaptacija “Percyja Jacksona” je dobila pozitivne kritike od kritike i publike. Serija je pohvaljena zbog svoje vjernosti izvornom materijalu, kao i zbog dobre glume i produkcije.

Vjernost izvornom materijalu

“Percy Jackson i Olimpijci” je jedna od najpopularnijih serija knjiga za mlade u posljednjih nekoliko godina. Serija prati Percyja Jacksona, tinejdžera koji saznaje da je sin grčkog boga Posejdona. Percy i njegovi prijatelji Annabeth Chase i Grover Underwood moraju se udružiti kako bi spriječili rat između grčkih i rimskih bogova.

Serijalna adaptacija “Percyja Jacksona” je vrlo vjerna izvornom materijalu. Serija prati glavnu priču romana, kao i mnoge sporedne likove i događaje. Serija je također zadržala humor i akciju koji su karakteristični za knjige.

Dobra gluma i produkcija

Serijalna adaptacija “Percyja Jacksona” ima dobru glumačku postavu. Walker Scobell je uvjerljiv kao Percy Jackson, a Leah Jeffries i Aryan Simhadri su odlični kao Annabeth Chase i Grover Underwood. Ostali glumci u seriji također su dobro odigrali svoje uloge.

Serija također ima dobru produkciju. Kostimi, scenografija i specijalni efekti su dobro izrađeni i doprinose atmosferi serije.

Zaključak

Serijalna adaptacija “Percyja Jacksona” je odlična serija koja će oduševiti obožavatelje mitologije i fantastike. Serija je vjerna izvornom materijalu, ima dobru glumu i produkciju, a puna je humora i akcije.

Ako ste obožavatelj “Percyja Jacksona” ili jednostavno tražite dobru fantastičnu seriju, svakako pogledajte “Percyja Jacksona i Olimpijce”.

Podijeli ako ti se sviđa