Moving: Korejska superherojska serija koja spaja akciju, drame i misteriju

Moving je južnokorejska web serija iz 2023. godine koja je zasnovana na istoimenom veb stripu autora Kanga Fulla. Serija je premijerno prikazana na Disney+-u 20. avgusta 2023. godine.

Serija prati Kim Bong-seoka, mladića koji otkriva da ima supermoći. Bong-seok se udružuje sa svojim braćom i sestrama, kao i s grupom drugih superheroja, kako bi se borio protiv tajne organizacije koja želi da iskoristi njihove moći.

Moving je akciona serija koja kombinuje elemente drame, misterije i naučne fantastike. Serija je poznata po svojim brutalnim borbama i realističnom prikazu superheroja.

Glumačka postava

Seriju Moving predvode Ryu Seung-ryong, Han Hyo-joo, Zo In-sung, Cha Tae-hyun, Ryoo Seung-bum, Kim Sung-kyun, Lee Jung-ha, Go Youn-jung i Kim Do-hoon.

Recenzija

Moving je zabavna i uzbudljiva serija koja nudi nešto za svakoga. Serija je puna akcije, drame i misterije. Glumačka postava je odlična, a specijalni efekti su impresivni.

Zaključak

Moving je kvalitetna korejska superherojska serija koja je vredna gledanja. Serija je zabavna, uzbudljiva i nudi nešto za svakoga.

Prednosti serije

  • Zabavna i uzbudljiva
  • Dobra glumačka postava
  • Impresivni specijalni efekti
  • Kombinacija akcije, drame i misterije

Mane serije

  • Ponekad previše nasilna
  • Koncept supermoći nije originalan

Za koga je serija namenjena?

Moving je namenjena ljubiteljima akcionih serija, superherojskih filmova i korejskih serija.

Podijeli ako ti se sviđa