Tehnologija za najmlađe: Sat za djecu VTechDX2

Nije važno je li VTech Kidizoom Smartwatch DX2 za dijete ili 10-godišnjaka; moderan je. Guranjem jezičca kopče kroz rupu odgovarajuće veličine, čvrsta narukvica od silikonske gume glavnog zaslona može se brzo i jednostavno prilagoditi veličini zapešća korisnika.

Osim općenito elegantnog izgleda, dolazi u raznim bojama, uključujući ljubičastu, plavu, ružičastu, crnu i maskirnu, kako bi odgovarao raznim željama. Nijanse su mladenačke, vesele i briljantne.

Za prvo postavljanje pametnog sata potrebno je malo truda. Prije upotrebe potrebno ga je napuniti. Mikro-USB kabel koji povezuje sat s računalom radi punjenja dio je pakiranja. Na bočnoj strani pametnog sata, skriven odvojivim gumenim poklopcem, nalazi se mikro-USB konektor. Baterija sata se puni putem kabela koji je spojen na USB priključak računala. Za potpuno punjenje potrebno je otprilike dva sata.

Kidizoom Smartwatch DX2 tvrtke VTech uključuje mnogo funkcija koje mogu okupirati djecu dulje vrijeme. Postoji više ugrađenih igrica, video kamera, mogućnosti za uređivanje fotografija i alati za mjerenje vremena, uz brojne zaslone sa satom koji mogu pomoći djeci u određivanju vremena. VTech Kidizoom Smartwatch DX2 također može pratiti kretanje korisnika, baš kao i mnogi drugi pametni satovi. Korisnik se potiče na kretanje kroz razne aktivnosti, kao što su izazovi koji uključuju skakanje, ples i trčanje.

Ovaj pametni sat služi i kao pomoć u nastavi. Kada je sat aktiviran, sova pokazuje vrijeme i u analognom i u digitalnom načinu, tako da će odrasla osoba morati voditi mlađe dijete kroz te aktivnosti. Dijete može dodirnuti zaslon kako bi čulo i zvuk sata.

Prednosti

Uključuje dvostruke kamere
Sadrži obrazovne igre i izazove kretanja
Moderan dizajn

Nedostaci

Velika cijena
Nezamjenjive baterije
Djeca mogu lako pristupiti roditeljskom nadzoru

Podijeli ako ti se sviđa