Daniel Radcliffe podjelio razmišljanja o novom glumcu koji će glumiti Harryja Pottera

Daniel Radcliffe otvoreno je govorio o svojim osjećajima prema novom glumcu koji glumi Harryja Pottera. U travnju je Warner Bros objavio da nastavlja s planovima za adaptaciju prve TV serije o Harryju Potteru temeljene na bestselerima JK Rowling, koja će biti izvršna producentica.

Planira se da će serija trajati čitavo desetljeće te će biti “vjerna adaptacija” romana, a svaka će sezona biti temeljena na jednoj od sedam knjiga.Serija će također sadržavati novu glumačku postavu, uključujući novog glumca koji će glumiti čuvenog čarobnjaka, ulogu koju je Radcliffe igrao u osam filmova – objavljenih između 2001. i 2011. – u dobi od 11 do 21 godine.

U nedavnom intervjuu za Deadline, Radcliffe, koji sada ima 33 godine, rekao je da je oduvijek očekivao da će drugi glumci glumiti lik koji ga je proslavio.Mislim da je Harryju Potteru uvijek bilo suđeno da postane poput Sherlocka Holmesa”, rekao je.“Ljudi koji su vidjeli Basila Rathbonea kako glumi Sherlocka Holmesa tada su rekli ‘Nitko to ne bi mogao učiniti! No, bilo je drugačije, naglasio je uspoređujući lik Harry Pottera i čuvenog detektiva.

Južnoafrički glumac Basil Rathbone slavno je tumačio Sherlocka Holmesa u 14 holivudskih filmova snimljenih između 1939. i 1946. godine.Ostali glumci koji su igrali detektiva Arthura Conana Doylea su Henry Cavill, Benedict Cumberbatch i Robert Downey Jr. Radcliffe je dalje priznao da misli na mladog glumca koji će dobiti željenu ulogu i na to kako će se njegov životi promijeniti.Rekao je: “Čudna misao koju sada imam je poput: ‘Oh, to je vjerojatno osmogodišnje dijete tamo negdje čiji će se život promijeniti za nekoliko godina.”

Rowlingova producentska tvrtka Brontë Film and TV, koja je u ožujku izvijestila o padu dobiti od 74 posto, radit će u suradnji s HBOMaxom.

Warner Bros producirao je originalnih osam filmova temeljenih na serijalu knjiga, koji su zaradili više od 7,7 milijardi dolara na kino blagajnama diljem svijeta.Rijetki su detalji vezani uz nadolazeću seriju, a datum izlaska tek treba biti objavljen.

Podijeli ako ti se sviđa