Priča uz poklon : Asha – Junakinja filma Wish

Asha je 17-godišnja djevojka iz magičneg kraljevstva Rosas. Ona je duhovita, optimistična i ima snažan osjećaj pravde. Njena najveća želja je postati pripravnica kod Magnifica, kralja želja, koji može podijeliti želje ljudima u Rosasu.

Asha je rođena u siromašnoj obitelji, ali je uvijek imala otvoreno srce za druge. Kada sazna da Magnifico zadržava želje ljudi, odlučuje ga zaustaviti. S pomoću svog čarobnog prijatelja Stara, Asha kreće na pustolovinu koja će joj promijeniti život.

Asha je inspirativna junakinja koja nam pokazuje da je moguće promijeniti svijet ako imate hrabrosti i vjerujete u svoje snove. Ona je također važan primjer raznolikosti u Disneyjevim animacijama. Asha je prva Disneyjeva princeza latinskoameričkog podrijetla.

Asha je složena i zanimljiva osoba. Ona je snažna i odlučna, ali istovremeno i emotivna i ranjiva. Također je vrlo zabavna i ima prekrasan glas. Ariana DeBose, koja joj posuđuje glas, je izvrsna glumica koja Ašu dovodi u život.

Asha je nezaboravna junakinja koja će nadahnjivati djecu i odrasle još dugo nakon što se film završi.

Evo nekih od njezinih najboljih osobina:

  • Duhovitost i optimizam: Asha je uvijek spremna na smijeh, čak i u najtežim trenucima. Uvijek vjeruje da će se stvari poboljšati.
  • Snažna osjećaj pravde: Asha je posvećena pravdi i uvijek se bori za ono što je ispravno.
  • Hrabra i odlučna: Asha ima hrabrosti da se zauzme za ono u što vjeruje, čak i kada je teško.
  • Srdačna i suosjećajna: Asha je uvijek spremna pomoći drugima. Ima veliko srce.

Asha je inspirativna junakinja koja će promijeniti svijet.

Nadam se da vam se sviđa prijevod.

Podijeli ako ti se sviđa