GPS lokatori na tržištu: Izuzetno bitna tehnologija za zaštitu djece

U današnjem svijetu izuzetno je bitno znati gdje se nalazi vaše dijete. Koristan alat u tome su i GPS lokatori, naprave i softveri koji vam u tome mogu pomoći. Evo što nudi tržište po tom pitanju.

Cube Tracker je mali, lagani i diskretni GPS tracker koji je savršen za praćenje djece, starijih osoba ili kućnih ljubimaca. Ima ugrađenu SIM karticu tako da se može pratiti u stvarnom vremenu putem mobilne aplikacije ili web stranice. Također ima SOS gumb koji se može koristiti za slanje alarmne poruke ako se korisnik nađe u nevolji.

LINK ZA POKLON PLANER HARRY POTTER

Tracki 2023 model 4G LTE Mini GPS Tracker je još jedan mali i lagani GPS tracker koji je izuzetno popularan. Ima slične funkcije kao Cube Tracker, ali ima i nekoliko dodatnih funkcija, kao što je geo-fence obavještavanje i daljinsko upravljanje.

LandAirSea 54 GPS Tracker je nešto veći i teži GPS tracker, ali ima i duži domet. To ga čini idealnim za praćenje vozila ili plovila. Ima i ugrađenu kameru tako da možete snimati videozapise lokacije trackera.

Garmin vivofit jr. 3 je GPS tracker dizajniran za djecu. Ima ugrađeni pedometar tako da djeca mogu pratiti svoje aktivnosti. Također ima SOS gumb koji se može koristiti za slanje alarmne poruke roditeljima ako se dijete nađe u nevolji.

Spytec GPS GL300 GPS Tracker je izuzetno izdržljiv GPS tracker koji je idealan za praćenje u ekstremnim uvjetima. Ima vodootpornu i prašnjavu zaštitu tako da ga možete koristiti u svim vremenskim uvjetima. Također ima dugi domet baterije tako da ne morate brinuti o praćenju baterije.

Prilikom odabira GPS lokatorom, važno je uzeti u obzir sljedeće faktore:

  • Veličina i težina: GPS tracker mora biti dovoljno mali i lagan da se može nositi ili pričvrstiti na predmet koji želite pratiti.
  • Doseg: GPS tracker mora imati dovoljno dometa da se može pratiti iz udaljenosti.
  • Funkcije: GPS tracker mora imati funkcije koje su vam potrebne, kao što su praćenje u stvarnom vremenu, geo-fence obavještavanje i daljinsko upravljanje.
  • Cijena: GPS trackeri mogu varirati u cijeni od nekoliko desetaka do nekoliko stotina eura. Odaberite tracker koji je u vašem budžetu.

Podijeli ako ti se sviđa