Novo: Baka Advent protiv Krampusa: Bitka za nestalu djecu

Činilo se da će ovo biti još jedno uobičajeno božićno i novogodišnje vrijeme darivanja i lijepih želja, a onda se pokreće niz zastrašujućih događaja.

U velikom broju počinju nestajati nestašna djeca, i to na krajnje čudan način. Baka Advent kreće u potragu za djecom vođena i osobnim motivima. I ne sluti kakve je sve brojne avanture očekuju i koliko će ova uzbudljiva misija izmijeniti i nju samu.

U njezinu naumu pokušavaju je omesti brojni zlikovci vezani uz božićne mitove i legende, ali umjesto darova donose strah i jezu. Fratar Bič, Božićno Strašilo, Crni Vitez, Frau Perctha te na kraju veliki i zastrašujući Krampus, paleta su negativaca kojih se ne bi postidjeli ni jedna priča ni jedan film strave i užasa.

Baki Advent u pomoć stižu neočekivani saveznici za koje smo do sada možda i čuli, ali nam se u ovoj priči predstavljaju u nekom sasvim novom ruhu. 

Predivna špijunka Snijeguročka, koja je i unuka Djeda Mraza, hrabri najamni vojnik Orašar te tajanstveni Petar Nizozemac pomoći će glavnoj junakinji da se suprotstavi silama zla.

I dok je Djed Božićnjak zauzet snimanjem reklama za popularnu marku gaziranih napitaka, Baka Advent i hrabra družina dobivaju saveznika čije će postojanje i njima samima biti teško dokučivo.

Podijeli ako ti se sviđa

1 Trackbacks & Pingbacks

  1. list of reputable canadian pharmacies

Comments are closed.